Μετεωρολογικοί Σταθμοί, Τηλεμετρικοί Σταθμοί, Τηλεμετρικά Δίκτυα Σταθμών Βρίσκεστε εδώ : Αρχική Προϊόντα Μετεωρολογικά - Κλιματολογικά Μετεωρολογικοί Σταθμοί, Τηλεμετρικοί Σταθμοί, Τηλεμετρικά Δίκτυα Σταθμών

Κατηγορίες


H εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει και υποστηρίζει εκατοντάδες συστήματα μετεωρολογικών σταθμών, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και σε γειτονικές χώρες, όπως Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, κτλ. Τα περισσότερα συστήματα βασίζονται σε υψηλής πιστότητας ψηφιακά καταγραφικά (data-loggers), στα οποία καταχωρούνται οι λαμβανόμενες μετρήσεις από τα αισθητήρια. Ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς των μετρήσεων, οι σταθμοί διακρίνονται σε τηλεμετρικούς (όπου η μεταφορά των μετρήσεων στον υπολογιστή γίνεται χωρίς την παρουσία χειριστή στο σημείο τοποθέτησης του σταθμού) και σε μη τηλεμετρικούς (ο χειριστής μεταβαίνει στον χώρο του σταθμού και μεταφέρει τις μετρήσεις με την χρήση φορητού υπολογιστή ή άλλου ψηφιακού μέσου).

Στον τομέα των τηλεμετρικών σταθμών η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους ενσύρματη και ασύρματη ζεύξη, όπως :

• Μέσω γραμμών δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (GPRS – INTERNET).
• Μέσω ασύρματων συστημάτων UHF ή VHF.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει δεκάδες δίκτυα σταθμών. Τα δίκτυα υποστηρίζονται από ειδικά σύγχρονης τεχνολογίας software αυτόματης διαχείρισης τους. Όλα τα δίκτυα είναι έτοιμα να δεχθούν επιπλέον μονάδες μετεωρολογικών σταθμών.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει μετεωρολογικούς σταθμούς, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής. Με την εμπειρία άνω των 25 ετών, το τελικό αποτέλεσμα είναι οι σταθμοί να παρέχουν μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και πιστότητας, ενώ ταυτόχρονα το κόστος μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, καθώς επίσης και για την αποστολή αναλυτικής προσφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@scientact.com.gr ή να στείλετε απευθείας ζήτηση.